vineri, 24 februarie 2017

Zagreb este o destinatie pe care merita sa o vizitezi


Bucuresti-Zagreb

   Zborurile catre capitala Croatiei, Zagreb, sunt disponibile de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Air France, Austrian Airlines, Lufthansa si KLM, toate zborurile avand escala intr-un alt oras european.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.


    In Croatie veti ateriza pe Aeroportul Zagreb Pleso, aeroport aflat la 17 kilometri sud-est de centrul orasului. Pentru a ajunge in oras puteti lua autobuzele speciale ce sunt ale Croatian Airlines si merge pana in autogara centrala din oras, durata unei calatorii fiind de 30 deminute. De asemnea mai puteti lua unul din nelipsitele taxiuri de la aeroporturi sau puteti chiar inchiria o masina de la una dintre cele 4 companii ce se ocupa cu astfel de servicii.

Zagreb este capitala Croatiei si orasul cel mai important al tarii. Desi orasul nu este la fel de popular pentru turisti in comparatie cu coasta Dalmatiei, ofera cateva dintre atractiile pentru care se merita sa va opriti aici pentru cateva zile. Zagreb este centrul economic al tarii si poarta de acces spre Europa de Vest. Orasul este situat pe pantele Muntele Medvednica, de-a lungul malurilor raului Sava, in partea de nord a Croatiei. Orasul Zagreb are, de asemenea, un centru medieval splendid, ce ofera realizarea unor cumparaturi de suveniruri si un numar tot mai mare de cluburi de noapte pline de viata. Zagreb este situat in asa fel incat sa puteti explora orasele medievale pitoresti din nordul Croatiei, inclusiv Samobor, Vrbovec, si Karlovac. Exista, de asemenea, oportunitati pentru drumetii in apropiere de Muntele Medvednica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu