vineri, 14 octombrie 2016

Plata salariilor in Videochat

Videochatul reprezinta un job modern, adaptat la zilele noastre si care promite conditii foarte bune de lucru, alaturi de salarii ce nu pot fi obtinute in alte conditii in tara noastra. In plus, nici conditiile pentru angajare nu sunt foarte stricte, fiind insa esentiala varsta minima de 18 ani, aspectul fizic placut, capacitatea de a-ti face prieteni, bune abilitati de comunicare si cunoastearea unei limbi straine.
Venituri mari
Modelele de videochat au posibilitatea de a lucra fie pe baza unui contract de munca, fie a unuia de colaborare. Astfel, primul dintre acestea presupune un salariu fix, in timp ce al doilea este un procent din veniturile totale generate, cifra care variaza de la un studio la altul, fiind situat, de regula, intre 40% si 60%. Ambele variante sunt avantajoase, motiv pentru care ramane la algerea fetelor pe care dintre acestea o prefera.
Salariile pentru modelele debutante incep de la 3.000 de lei pe luna pentru programul full time si pot sa creasca de la o luna la alta, dublandu-se sau chiar triplandu-se. Mai mult, se acorda si bonusuri pentru performantele obtinute, iar acestea au rolul de a motiva fetele, dar si de a rotunji veniturile lunare. Cele mai muncitoare si serioase fete, care au urmat cursuri si traininguri pentru a-si imbunatati activitatea sunt rasplatite cu salarii de peste 10.000 de euro pe luna, insa pentru a ajunge la aceasta suma este nevoie de multa dedicare.
Plata salariilor

De asemenea, salariile sunt platite lunar sau o data la doua saptamani, aspect foarte avantajos, insa anumite studiouri ofera si plata la zi sau chiar in avans, pentru situatiile neprevazute. Pe aceasta cale, oricine va avea acces intotdeauna la fonduri suficiente pentru a-si indeplini toate dorintele, fie ca este vorba de cel mai nou telefon, o vacanta intr-un loc exotic sau de ce nu, o masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu