sâmbătă, 25 februarie 2017

Fustele lungi pentru femei te pot ajuta la crearea tinutei perfecte


Chiar daca temperaturile de afara nu sunt inca foarte prietenoase, asta nu inseamna ca nu putem purta articolele vestimentare care ne plac si in aceasta perioada. Putem face tot felul de combinatii si ne putem folosi de o multime de trucuri pentru a avea un outfit asa cum ne dorim, iar dressurile purtate pe sub rochii sau sub fuste lungi pentru femei sunt ideale.



In ceea ce priveste achizitia acestor piese vestimentare, le puteti cumpara pe toate din confortul propriei locuinte cu ajutorul site-urilor online de specialitate. In functie de metoda de livrare pe care o alegeti, comanda poate ajunge chiar si in 24 de ore, iar daca va faceti probleme in ceea ce priveste returul, trebuie sa stiti ca aceasta procedura este foarte de simpla si de multe ori gratuita.

Trendurile anului

Dupa ce v-ati ales modele care v-au placut, mai ramane doar sa creati niste tinute cu hainele pe care le aveti deja in garderoba, iar in cazul in care sunteti lipsita de inspiratie puteti oricand apela la internet. Daca in anul 2016 s-au purtat piese vestimentare basic, in culori neutre sau nonculori, in anul 2017 situatia s-a schimbat doar in ceea ce priveste nuantele, cele mai indraznete fiind recomandate pentru orice varsta atat timp cat sunt purtate corespunzator.




Idei de outfit-uri

Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba o tinuta impecabila si in pas cu moda, ar trebui sa stie ca atitudinea joaca un rol extrem de important, insa daca va simtiti bine in ceea ce purtati, este imposibil sa nu radiati. Spre exemplu, puteti combina o pereche de bocanci dama negri cu tinte, cu un model din categoria fuste lungi pentru femei, iar in partea de sus puteti adauga un tricou alb simplu, eventual cu un mic element de decor si o geaca din piele sau din imitatie de piele.


vineri, 24 februarie 2017

Zagreb este o destinatie pe care merita sa o vizitezi


Bucuresti-Zagreb

   Zborurile catre capitala Croatiei, Zagreb, sunt disponibile de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Companiile aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Air France, Austrian Airlines, Lufthansa si KLM, toate zborurile avand escala intr-un alt oras european.




       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.


    In Croatie veti ateriza pe Aeroportul Zagreb Pleso, aeroport aflat la 17 kilometri sud-est de centrul orasului. Pentru a ajunge in oras puteti lua autobuzele speciale ce sunt ale Croatian Airlines si merge pana in autogara centrala din oras, durata unei calatorii fiind de 30 deminute. De asemnea mai puteti lua unul din nelipsitele taxiuri de la aeroporturi sau puteti chiar inchiria o masina de la una dintre cele 4 companii ce se ocupa cu astfel de servicii.





Zagreb este capitala Croatiei si orasul cel mai important al tarii. Desi orasul nu este la fel de popular pentru turisti in comparatie cu coasta Dalmatiei, ofera cateva dintre atractiile pentru care se merita sa va opriti aici pentru cateva zile. Zagreb este centrul economic al tarii si poarta de acces spre Europa de Vest. Orasul este situat pe pantele Muntele Medvednica, de-a lungul malurilor raului Sava, in partea de nord a Croatiei. Orasul Zagreb are, de asemenea, un centru medieval splendid, ce ofera realizarea unor cumparaturi de suveniruri si un numar tot mai mare de cluburi de noapte pline de viata. Zagreb este situat in asa fel incat sa puteti explora orasele medievale pitoresti din nordul Croatiei, inclusiv Samobor, Vrbovec, si Karlovac. Exista, de asemenea, oportunitati pentru drumetii in apropiere de Muntele Medvednica.