vineri, 17 iunie 2016

Model de videochat

Chiar daca domeniul videochatului se afla intr-o continua expansiune, inca exista voci care considera aceasta meserie un subiect tabu si considera ca doar domnisoarele de moravuri usoare pot profesa aici. In schimb, nu toata lumea constientizeaza ca in cazul videochatului nu exista niciodata un contact direct intre model si interlocutor, iar intreaga activitate presupune doar comunicare. In schimb, este nevoie de o minte deschisa si de foarte multa seriozitate pentru a avea succes si parte de salarii cu mult peste piata din Romania.
De ce sa devii model de videochat?
Pentru ca acesta este unul dintre singurele domenii care nu a fost afectat de criza financiara si cu siguranta ca nu se va pune niciodata problema zilei de maine. Conditiile de lucru nu se compara cu cele ale nici unui alt loc de munca, intrucat modelele au parte de confort, lux, salarii mari, orar flexibil, colege prietenoase, iar oricand se pune problema beneficiaza de suport neconditionat din partea echipei.
Cat se castiga din videochat?
Salariile variaza de la un studio la altul, insa conteaza si experienta modelului. Cu toate acestea, oricand se pot angaja fete care nu au mai profesat niciodata in acest domeniu, iar prin seriozitate, ambitie si multa munca, cu siguranta ca vor obtine si performante pe masura.
Asadar, salariul unui model debutant incepe de la 3.000 de lei si poate sa creasca de la o luna la alta, in functie de modul in care trateaza fiecare caz. Pe de alta parte, un model care a invatat cateva din secretele acestui job, castiga, in general, circa 10.000 de lei, un salariu, cu siguranta care le permite sa duca un trai mai mult decat decent. Cele mai mari salarii pot depasi si 40.000 de lei in fiecare luna, insa acestea sunt obtinute de cele mai profesioniste modele ale videochatului.